Forelsket jobsøger tager utraditionelle midler i brug

En mand fra Glasgow i Skotland har mødt en dansk pige. Nu vil han skabe et liv i Danmark, og har derfor taget utraditionelle midler i brug for at skaffe sig et job.

Det eneste han kan sige på dansk er "Jeg elsker dig", og kræver det andre boller på suppen, hvis man vil have et job i Odense.

- Uanset hvor du er og i hvilket land du er, så må man skille sig ud fra mængden. Der er masser af talent derude, der søger jo, siger den skotske jobsøger Tommy Thompson.

Han har stået i krydset ved Thomas B. Thriges Gade siden tirsdag. Et job er det ikke blevet til endnu. Men modtagelsen blandt gadens folk og billister har været opmuntrende

- Folk har reageret rigtig godt. De har givet mig tommel op. Hej. Held og lykke. Så reaktionerne har været meget, meget positive. Så jeg kan ikke klage, siger skotten.

Når Tommy Thompson har besluttet dag efter dag at stå midt i den myldrende odenseanske bilrøg og menneskedamp, så handler det om en danske pige. Han mødte hende for fem år siden i Storbritannien, og nu vil han gerne dele sit liv med hende i Odense.

- Hun er det hele værd. Selvom himlen åbner sig, vil hun være det værd. Så jeg bliver stående, siger Tommy Thompson.

Tommy Thompson kan kontaktes på 81 55 10 33 eller på tommy1234@fsmail.com

Oversigt

    Oversigt