Foreninger fordømmer overfald

Boligforeningsformand i Vollsmose og formand for Somalisk børne- og forældreforening i Vollsmose fordømmer overfaldet på en 59-årig mand.

Den 59 årig mand blev torsdag fundet bevidstløs ved stien mellem Bøgeparken og B-1909's baner i Vollsmose efter et groft overfald.

I den forbindelse siger Abdel Salam, formand for afdelingsbestyrelsen i Bøgeparken:

- Det er helt utilgiveligt. Overfaldet er uacceptabelt og på vegne af beboerne, tager jeg på det kraftigste afstand fra røveriet og overfaldet. Vi er trætte af, at få utilpasset unge, ødelægger det for det store flertal af velfungerende borgere.

- Vi håber at politiet hurtigt vil opklare sagen og opfordre borgere der måtte have set noget i forbindelse med overfaldet, at kontakte politiet, siger siger Abdel Salam.

Ødelægge det for de mange

Også Somalisk børne- og forældreforening i Vollsmose, tager på det kraftigste afstand fra overfaldet og røveriet, som de betegner som ødelæggende for Vollsmose-området.

- Jeg har boet i Vollsmose i syv år, og jeg er træt af, at få skal ødelægge det for de mange. Det er ikke i orden, at tre unge drenge overfalder en mand, som er ude at lufte sin hund, siger formanden for foreningen Abdelhakim Ahmed Deyl.

- Jeg synes, det er forfærdeligt og tager på det kraftigste afstand fra det. Vi er trætte af at de få ødelægger det for de mange. Derfor vil jeg opfordre de, der ved noget, at henvende sig til politiet. Vi kender politiet og har haft møder med dem, de skal nok hjælpe os, siger Abdelhakim Ahmed Deyl.

Oversigt

    Oversigt