Forretningsmand investerer millionbeløb i fynsk racerkører

Den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen har solgt 49 procent af Møller Madsen Racing ApS til den fynske forretningsmand Bjørn Smidt. Målet er Le Mans.

Han har enorme ambitioner, den blot 23-årige fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen.

Og i jagten på at opfylde dem, har han nu underskrevet en temmelig vigtig aftale. Han har solgt lige knap halvdelen af Møller Madsen Racing ApS til forretningsmanden Bjørn Smidt.

Salget skal give den talentfulde racerkører muligheden for at sætte fuld fokus på det, han er allerbedst til, nemlig at køre race, mens topprofessionelle folk nu skal løfte resten af opgaverne i virksomheden.

- For mig må dette være det største skridt i min karriere. Jeg har fået fuldstændig ro omkring den økonomiske del for 2016-sæsonen. Samtidig har aftalen sikret mig flere muligheder for test og kørsel i bilen. Med en stab af dygtige folk der nu overtager de daglige opgaver som PR og presse, hjemmeside, sponsorpleje, regnskab, koordinering af events og meget mere, bliver der selvfølgelig også fjernet et pres, som giver mig ro og fokus til at udvikle mig som racerkører. Jeg glæder mig også rigtig meget til, at jeg nu kan møde mine sponsorer med et større overskud, siger en glad Nicolaj Møller Madsen.

Den ambitiøse, fynske racerkører har de seneste fire år fået opbygget et landsdækkende forretningsnetværk med 120 medlemmer, der skal hjælpe ham mod det helt store mål: Le Mans 2017.

Den drøm glæder Bjørn Smidt sig til at hjælpe Møller Madsen med at få til at gå i opfyldelse.

- Jeg har været en del af Nicolajs Le Mans-projekt, siden han kom ud af gokart. Her har jeg gradvist set ham vokse – både på banen, men også set hvordan han har formået at opbygge en forretning. Med min investering vil jeg være med til at sikre den solide udviklingskurve, der på det sportslige og kommercielle plan har været de seneste tre år. Samtidig giver dette ham mere fokus på at køre race og nå drømmen om Le Mans i 2017, siger Bjørn Smidt.

I år deltager Nicolaj Møller Madsen i Blancpain Sprint Series i en Audi og endvidere i et særligt langdistance program for Pro Sport i Porsche.

Det er også som en del af langdistanceprogrammet, at Møller Madsen blandt andet skal deltage i det prestigefylde 24-timers løb på Nürburgring i Tyskland senere på året.

Oversigt

    Oversigt