Stadig to fynske lokalaviser til morgenkaffen

Nyudnævnt chefredaktør på Fyens Stiftstidende afviser over for TV 2/Fyn, at finde besparelser ved at sammenlægge Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

De skrevne medier har det hårdt. Jysk Fynske Medier skal skære op mod 100 millioner kroner i budgettet. Annoncesalget er ikke, hvad det har været. Faktisk er det meget nedadgående.

- Vi må erkende, at vi har konkurrenter, som ikke er på Fyn, men som har adresse i Californien. Det er Google og Facebook. De betaler ikke skat i Danmark, men de kommer og tager en stor del af den annonceomsætning, som jo tidligere kom helt naturligt til os.

Ingen sammenlægning af aviser

Sammenlægning af aviserne? Nej det kunne man lige præcis overhovedet ikke spor forestille sig

- Det er ikke en svanesang fra os. vi fortsætter med fuldt blus på vores udviklingstiltag, siger Troels Mylenberg.

Han er klar til at tage udfordringen op, og forventer at Fyens Stiftstidende og resten af Jysk Fynske Medier nok skal komme stærkt igen.

- Vi har blandt andet indført ansættelsesstop, og så må vi se, hvor resten af besparelserne skal komme fra. Vi skal kigge på, hvor det er fornuftigst muligt.

Troels Mylenberg afviser dog, at en sparemulighed kunne være at lægge Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis sammen.

- Nej, det kunne man lige præcis overhovedet ikke spor forestille sig. Vores opgave er at lave lokal nyhedsformidling. Vi skal være derude lokalt, og det er vi de eneste der er, og det er vi stolte af.

Troels Mylenberg var i studiet hos TV 2/Fyn torsdag aften. Se interviewet her.

Oversigt

    Oversigt