Fyn bakker Nyrup op

Mens det rumler andre steder i landet med krav om en ekstra partikongres for at få afsat Socialdemokratiets formand Poul Nyrup Rasmussen, så lyder der helt andre toner fra den fynske amtsformand Elise Petersen.

-

Formanden for Socialdemokratiets fynske amtsbestyrelse Elise Petersen vil ikke være med til at vælte partiformanden Poul Nyrup Rasmussen.

Hun fastslår i dag overfor Ritzaus Bureau, at et formandsskifte først kan komme på tale om to år, når Poul Nyrup Rasmussen igen er på valg  i henhold til vedtægterne - eller hvis han selv vælger at gå i utide.

- Hvis vi skal have en ny formand inden, så skal Nyrup selv vælge at gå af. Selvfølgelig betyder det ikke, at han er fredet for kritik på kongressen. Der vil være kritik af hans håndtering af fornyelsen og alt det andet bøvl omkring ham. Men vi vil ikke være samlet for at vælge ny formand, men for at diskutere politik, siger Elise Petersen.

Som en af partiformandens største kritikere agter hun selv at gå på talerstolen i weekenden og kritisere partiformanden.

Oversigt

    Oversigt