I det fynske folks tjeneste

Fynbo tævet under bytur: Trampet på, mens han lå ned

To mænd er anholdt og sigtet for grov vold i Kolding. Politiet leder efter en tredje mistænkt efter overfald, som gik ud over 24-årig mand fra Odense.

Ved hjælp af videovervågning kunne politiet anholde to af tre voldsmænd. Foto: Alexander Aagaard

To unge mænd på 20 og 21 år er blevet anholdt og sigtet for grov vold uden for et værtshus i Kolding natten til fredag. Begge anholdte er fra Kolding, og politiet leder efter en tredje mistænkt i sagen.

Volden gik ud over to mænd på 24 og 25 år fra henholdsvis Odense og Aalborg. De blev slået, sparket og trampet på, mens de lå på fortovet.

- Ifølge sigtelsen fik de adskillige knytnæveslag i ansigtet, og de blev sparket på kroppen og i hovedet, også efter at de var faldet om og lå på jorden, siger Arno Rindahl Petersen, Sydøstjyllands Politi, til Ritzau.

Læs også Gennem fire år: Mand anklaget for at forgribe sig på pige

I et grundlovsforhør lørdag krævede anklagemyndigheden de anholdte varetægtsfængslet, og en dommer besluttede at fængsle dem i 14 dage. Der er ikke oplysninger om, hvordan de to unge forholder sig til sigtelsen.

Måske et overfald i fuldskab

Overfaldet skete foran et værtshus i Jernbanegade i Kolding fredag kort før klokken fire.

De forulempede har ikke været i livsfare. Der er ikke oplysninger om, hvorvidt nogle af deres sår vil give dem varige mén.

Det står heller ikke klart, hvad motivet til overfaldet var.

- Der er tilsyneladende ikke tale om en dybereliggende konflikt, men sandsynligvis om et skænderi, der har udviklet sig i fuldskab, siger vagtchefen.

Fundet ved hjælp af overvågning

Ved hjælp af videoovervågning på stedet har politiet fundet frem til to af i alt tre mistænkte gerningsmænd. De blev anholdt fredag morgen.

Politiet ved, hvem der tredje mistænkte gerningsmand er. Vagtchefen venter, at det kun er et spørgsmål om tid, før også han bliver anholdt.