Fyns Politi ophæver visitationszone i Vollsmose

Efter et par fredelige uger mener Fyns Politi ikke længere, der er grund til at fastholde visitationszonen i Vollsmosefirkanten.

Efter to uger med en særlig visitationszone i Vollsmosefirkanten har Fyns Politi mandag eftermiddag igen ophævet zonen.

Zonen blev indført efter et knivstikkeri og skud omkring Bøgetorvet søndag den 1. april om aftenen.

En person blev såret ved knivstikkeriet, mens ingen blev ramt ved skudepisoden, der fik politiet til at rykket talstærkt ud til området.

Efterladte patronhylstre afslørede dog, at det var skudt med skarp ammunition.

67 visitationer gennemført

I alt blev der gennemført 67 visitationer i perioden, og det har blandt andet medført en sigtelse for overtrædelse af knivloven.

Visitationszonen hæves på baggrund af visitationerne sammenholdt med, at der ikke har været flere alvorlige hændelser siden episoderne den 2. april. 

- Visitationszonen har således opfyldt sit formål, og derfor ophæves den. Politiet vil dog fortsat have fuldt efterforskningsmæssigt fokus på konflikten, lyder det fra Fyns Politi.

Visitationszonen gjaldt oprindeligt til tirsdag den 17. april klokken 12. Fyns Politi har dog besluttet at ophæve visitationszonen allerede fra i dag, mandag klokken 15.00.

Visitationszonen dækkede "Vollsmosefirkanten", der er omkranset af følgende veje: Ejbygade, Åsumvej, Vollsmose Alle og Kertemindevej. Vejene også er omfattet af visitationszonen, der gjaldt 24 timer i døgnet.

 

Oversigt

    Oversigt