Fynsk landsformand for SFU

Carl Valentin fra Odense er blevet valgt som ny landsformand for ungdomsorganisationen SFU. Han har tidligere været formand for SFU-Odense og er folketingskandidat på Fyn.

Carl Valentin bliver formand i en periode, hvor SFU - ligesom moderpartiet - oplever fald i medlemstallet. I dag har SFU omkring 2000 medlemmer i hele landet.

- Mange melder sig ud på grund af regeringens politik. Det kan jeg sådan set godt forstå, men de glemmer bare, at det er vigtigt at være medlem af SFU, så vi kan trække regeringen i en mere rød retning, siger den nyvalgte formand.

SFU?eren er vokset op i Odense, og var i en årerække formand for SFU i Odense. Samtidig er han fortsat folketingskandidat for SF på Fyn.

- Vi skal have trukket regeringen mere til venstre. På en række punkter er jeg meget uenig i den førte politik. Jeg er imod SU-reformen og mod en lempelse af selskabsskatten. Men omvendt mener jeg, at regeringen har gjort det bedre end det fremstår i pressen. Der er gjort et flot arbejde for at gøre Danmark mere grøn og for at styrke beskatningen af multinationale selskaber. Samtidig er der sat ind mod social dumping, siger Carl Valentin.

Carl Valentin er nu flyttet til København, men kan stadig bruge sine fynske erfaringer i landspolitikken.

- Jeg er meget inspireret af udviklingen i Odense by og bestræbelserne på at omdanne bymidten og skabe bedre vilkår for den kollektive trafik. Det kan andre byer lære meget af, siger SFU-formanden.

Oversigt

    Oversigt