Fynsk musikmekka skal tiltrække virksomheder

Nr. Lyndelse skal fremover være et kraftcenter for musik, der vil give byen flere arbejdspladser. Sådan var håbet, da koncertstedet Bramstrup Gods i dag præsenterede \"Bramstrup Performing Arts\".

-


Bramstrup Gods danner rammen om en musikalsk konference

Nr. Lyndelse skal fremover være et kraftcenter for musik, der vil give byen flere arbejdspladser.

Sådan var håbet, da koncertstedet Bramstrup Gods i Nr. Lyndelse i dag præsenterede \"Bramstrup Performing Arts\". En tilbagevendende musikalsk konference, der har sin premiere til juni. Det er herefter meningen, at konferencen vender tilbage til Nr. Lyndelse med jævne mellemrum.

Mange virksomheder lader sig i dag inspirere at musikeres måde at tænke på og evne til at skabe noget unikt helt fra bunden. Derfor er virksomhederne interesserede i at lære af musikerne. På Bramdstrup Gods er det fremover muligt, da konferencerne byder på workshops, foredrag, learning labs og meget mere. Derudover vil konferencerne også indeholde en operafestival.

Med de kommende konferencer på godset håber Nr. Lyndelse, at byen bliver et musikalsk mekka, som nystartede virksomheder vil ligge sig i nærheden af. Projektet er støttet af blandt andet Fyns Amt og Kulturministeriets Provinsfond:

- Vi har med den særlige lyd, der i koncertsalen på Bramstrup Gods, en akkustisk gave. Og projektet skal vi udnytte. Det kan give bosætninger, siger Carsten Abild, der er formand for Fyns Amts Kulturudvalg.

Oversigt

    Oversigt