Fynsk sexkrænker arbejdede med børn

Den 40-årige mand har fortid som medhjælper i børnehus og ungdomsskole i Odense.

Den 40-årige mand, som har erkendt misbrug af to mindreårige piger fra Fyn, har været ansat i et børnehus og på en ungdomsskole i Odense.

Det skriver Fyens Stiftstidende, som har gransket mandens fortid.

Han er sigtet for og har erkendt seksuelle overgreb mod to mindreårige piger fra Øster Skerninge og Refsvindinge sidste efterår.

Fra 1994 til 1996 var han ansat som pædagogmedhjælper i Børnehuset Ådalen, og fra 2000 til 2002 var han medhjælper i Dalum Ungdomsskole. Det oplyser institutionschef i Odense Kommune Britta Carl.

- Det er ikke særligt rart at vide her bagefter, men vi har ikke nogen grund til at have mistanke om, at han har udøvet nogen form for krænkelser under sine ansættelser hos os. Det er rigtig vigtigt for os, siger hun til avisen.

Manden blev pågrebet for overgrebene ved et tilfælde, da politiet blev kaldt ud til en mindre brand i hans lejlighed i Skibhusene i Odense.

Her fandt man våben og kemikalier, men også en rygsæk med remedier, der var blevet brugt til overgrebene mod pigerne flere måneder forinden.

Odense Kommune blev bekendt med mandens tidligere ansættelser, da den daværende leder i Børnehuset Ådalen genkendte mandens navn i pressens dækning af tilståelsen og orienterede Børn og Ungeforvaltningen.

Hos Fyns Politi er man også i færd med at undersøge forholdene omkring hans tidligere ansættelser. Her ved man dog endnu ikke, om han har gjort noget forkert i sin tid som pædagogmedhjælper, eller om han kan forbindes med andre sager.

- Lige nu lægger vi hans liv fast og undersøger, om der er indikationer på det, fortæller leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi Henrik Justesen til Fyens Stiftstidende.

Oversigt

    Oversigt