Fynske Absalonsen sænkede OB

OB blev sendt hjem fra Haderslev med et nederlag på 3-1. Sønderjyske ser ud til at tage sølvmedaljerne.

Med en scoring til 3-1 lukkede Johan Absalonsen reelt kampen, så Sønderjyske kunne sende OB retur til Fyn med et nederlag i fredag aftens kamp.

Johan Absalonsen gjorde således det der står i hans kontrakt med klubben fra Haderslev og tog ingen hensyn til sin gamle klub fra Odense.

Johan Absalonsen, som trådte sine barne-fodboldstøvler i Flemløse, satte i det hele taget sit præg på kampen. Han lagde allerede i det syvende minut op til Simon Kroon, som kvitterede med at bringe Sønderjyske foran 1-0.

OB-angriberen Anders K. Jacobsen udnyttede en svag opdækning i Sønderjyskes skadesramte forsvar til at udligne til 1-1 efter 17 minutter.

Tommy Bechmann scorede til 2-1 efter en halv times spil.

Med sejren er Sønderjyske meget tæt på at vinde DM-sølvet i Superligaen, mens OB med to kampe igen ser ud til at ende uden for top fem.