Fynske favoritter: Hvad er din bedste hverdagsret?

Man står i sidste øjeblik og skal købe ind til aftensmad. Men hvad skal vi have at spise? Det har Signe Ryge brug for jeres hjælp til at finde ud af.

Det er måske ikke ligefrem raketvidenskab at finde på, hvad familien skal have til aftensmad. Men alligevel er det en daglig - og ofte irriterende -  udfordring, der skal løses hver evigt eneste dag.

Selvom mange af os har reolen fyldt med kogebøger, så laver vi typisk de samme få og velkendte retter til bevidstløshed. Ofte ender det med en forhastet beslutning hen over køledisken sidst på eftermiddagen. Det er hverken opfindsomt eller besparende.

Et nyt år med nye vaner

Men nu er et nyt år begyndt, og nye vaner kan sættes i søen. Vaner med at planlægge aftensmaden i god tid og finde på andre retter end de sædvanlige travere.

Derfor har Signe Ryge brug for din hjælp! Hvad er din bedste hverdagsret? Skriv den meget gerne her i kommentafeltet. Gerne med en opskrift, men det er ikke nødvendigt. Så vi samler dem i en inspirerende hitliste over fynske favoritter.  

Selvfølgelig skal alle fynboere have glæde af de indsendte opskrifter, så hitlisten kommer på www.tv2fyn.dk.

Madplan

Men ikke nok med det. Vi går skridtet videre og laver - ud fra de indsendte retter - et forslag til madplan for de kommende dage. Her er det nødvendigt at indkalde kavaleriet i form af diætist Marianne Sellebjerg. Hun er vant til at hjælpe folk med at få gode madvaner. Hun er også mor til to mindre børn og kender alt til at skulle hitte på varieret mad efter en travl arbejdsdag.

Hun skal hjælpe Signe Ryge med at blive en af de organiserede typer, som laver madplaner.  For tænk engang at vide allerede søndag, hvad der skal serveres resten af ugen. Måske ligefrem have købt ind til det meste. Det kan både gøre hverdagen nemmere og - ikke mindst - spare penge.

Madplanen bliver selvfølgelig også delt med alle jer andre, så I har mulighed for at forsøge jer med planlægning af ugens måltider. Hvis I da ikke allerede gør det. Vi hører også meget gerne fra jer, hvis I har tips og ideer til planlægning af aftensmad.

Skriv til os

Skriv meget gerne din fynske favorit her i kommentarsporet. Så hjælper du med at inspirere både Signe Ryge og resten af fynboerne til at komme godt i gang med nem, lækker og økonomisk hverdagsmad i 2017.

Se med på TV 2/FYN tirsdag 17.30 og 18.05.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt