Fynske rigmænd skyder millioner i Odense Håndbold

Odense HC begavet med fire millioner kroner af nyt ejendomsselskab.

Odense Håndbold er blevet fire millioner kroner rigere.

Det fremgår af det første regnskab fra HC Odense Ejendomme A/S.

Dermed får den odenseanske klub forskud på de økonomiske glæder, som i maj blev stillet i udsigt, da ledelsen oplyste, at de vil opføre 150 ungdomsboliger - heraf 60 almennyttige ungdomsboliger i Cortex Park.

De prominente fynske erhvervsfolk bag ejendomsprojektet er Hans Schweers, Jørn Bonnesen, Carsten Skov, Per Jørgensen, Erik Nielsen og Ole Pape Jepsen.

Byggeriet skal stå klar i sommeren 2018, og byggestart ventes omkring årsskiftet til 2017.

Over en fire-fem årig periode skal udlejningsindtægter på 10-15 millioner kanaliseres over i den odenseanske håndboldklub, der satser på at blive et dansk flagskib inden for kvindehåndbold - senest med ansættelsen af træner Jan Pytlick.

Men uanset at byggeriet ikke er startet endnu, har ejendomsselskabet bag byggeriet HC Odense Ejendomme A/S allerede udbetalt fire millioner kroner til Odense Handball Club og HC Odense Holding, der står bag Odense-håndboldklubben.

HC Odense Ejendomme A/S, der i 2015 købte en ubebygget grund i Cortex Park til 12,6 millioner kroner, har i ejendomsselskabets første regnskab opjusteret værdien af investeringen med 6,2 millioner kroner.

Det giver luft til at sende fire millioner kroner videre til håndboldformål.

- Vi har en enestående mulighed for at understøtte Odense Håndbold ved at bygge nu, hvor renten er enestående lav sat i forhold til byggepriserne, siger Carsten Skov fra Boliggruppen , der er direktør i HC Odense Ejendomme og holdingselskabet i den lille håndboldkoncern.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt