Garvet 14-årig får hovedrolle i festspil

Årets store friluftsspil i Den Fynske Landsby bliver med en meget erfaren 14-årig i hovedrollen som Klods Hans.

Noa Risbro startede i H.C. Andersen Festspillene for fem år siden i en rolle uden replikker. Året efter fik han en birolle med talereplikker og i år tager han skridtet fuldt ud med en hovedrolle som Klods Hans. En rolle som blandt andet indebærer, at han skal fremføre fire solosange foran publikum.

- Det er første gang, jeg skal synge solo foran så mange mennesker,. I starten var jeg lidt nervøs ved tanken, men nu glæder jeg mig bare, siger siger Noa Risbro Hjerrild 

Ud over en kortfilms-hovedrolle i ”Halskæden” fra Den Fynske Filmskole 18Frames samt en større statistrolle i den danske film om drengene på børnehjemmet Gudbjerg  ”Der kommer en dag”, så har Noa Risbro Hjerrild også optrådt i ”Peer Gynt” og ”Jul i Gammelby” på Odense Teater.

- Jeg er helt sikker på, at jeg skal være skuespiller, når jeg bliver voksen. Det er så fedt og sjovt, fortæller den 14-årige hovedrolleindehaver.

Til jul kan man se ham i en af de bærende roller som Rasmus i ”Peters Jul” på Odense Teater.

- Der er mange, der spørger, om jeg ikke savner at være på ferie. Sidste år var jeg ikke med i landsbyen, men var i stedet på ferie. Men der er altså federe at være i landsbyen, siger Noa Risbro.

Klods Hans har premiere den 13. juli og spiller frem til den 6. august i Den Fynske Landsby. Der spilles hver dag klokken 16.   

Oversigt

    Oversigt