Glæde over hal-millioner i Otterup

Politikerne i Nordfyns Kommune har afsat ti millioner kroner til Otteruphallerne. Til gengæld skal hallerne selv skaffe et tilsvarende beløb.

- I får ti millioner kroner til at arbejde videre med planerne om et Idræts- og Kulturcenter i Otterup. Til gengæld skaI I selv stille med et tilsvarende beløb.

Sådan lyder beskeden fra Nordfyns Kommune til folkene bag det kommende Idræts- og Kulturcenter i Otterup. De ti millioner kroner er sat af i forbindelse med budgetaftalen for næste år.

 

En besked, der vækker glæde i Otterup.

Gulerod til at skaffe millioner
- Det er jo en gulerod for os. Jo flere penge, vi skaffer, jo flere penge får vi, siger bestyrelsesformand i Otteruphallerne, Niels Erik Nielsen.

Håbet blandt politikerne er, at Otteruphallerne skal være en slags fyrtårn for kommunen fremover.

- Vi skal have skabt det her idræts- og kulturcenter, der virkelig bliver vores flagskib, og som virkelig løfter området markant, siger Morten Andersen, borgmester i Nordfyns Kommune.

Penge til sportscafe og e-sport
Otteruphallerne skal nu i gang med at søge fonde og har allerede allieret sig med professionelle, der kan hjælpe med ansøgningerne.

- Vi er tæt på at komme i mål med det, vi vil. For de knap 25 millioner kroner, vi fik sidste år, kan vi få en ny hal og et motionscenter. Med de penge, vi får fra kommunen og dem, vi selv skaffer, kan vi også få en sportscafe og faciliteter til e-sport, siger Niels Erik Nielsen, der er formand for bestyrelsen i Otteruphallerne.

Oversigt

    Oversigt