GOG holder fast i toppen med udesejr over lidende BSV

GOG var bedst i anden halvleg og slog BSV. Det var fynboernes sjette sejr i træk i ligaen.

GOG Håndbold formåede at holde fast i toppen af Herre Håndbold Ligaen, da fynboerne lørdag besejrede Bjerringbro-Silkeborg (BSV) på udebane.

Efter en særdeles målfattig første halvleg, hvor spillet haltede, blev det hele lidt bedre efter pausen, og GOG vandt opgøret 24-19 og hentede den sjette sejr i træk i ligaen.

Dermed er holdet et enkelt point efter topholdet Aalborg Håndbold, som fører ligaen med 28 point.

For BSV blev det endnu et hak i tuden med det fjerde liganederlag i træk, og BSV har stadig 21 point, som rækker til en sjetteplads.

Første halvleg blev en trist omgang, men BSV kom ellers flyvende i gang og bragte sig foran 3-0 efter otte minutter ved Stefan Hundstrup fra fløjen.

Hjemmeholdet kom også foran 7-4, inden Oscar Bergendahl fik reduceret for GOG.

Gæsterne havde svært ved at få spillet til at fungere og misbrugte flere gange oplagte scoringstilbud.

Blot fem mål havde GOG scoret efter 25 minutter, og det sjette blev sat ind af Odinn Rikhardsson efter 26 minutter til 6-8.

Der var dog ikke meget mere spræl i offensiven hos BSV, og derfor gik holdene til pause med den noget blege målscore på 9-7 til BSV.

Emil Jakobsen reducerede til 10-10 fem minutter inde i anden halvleg for GOG i det åbne opgør.

Det var stadig ikke fordi, at målene fløj ind, og med et kvarter igen var GOG foran 14-13.

BSV havde store udfordringer offensivt og var bagud 16-17 med ti minutter igen, og Emil Lærke øgede til 19-17 til GOG.

Gæsterne havde bedre fat i anden halvleg og 22-18-føringen med fem minutter igen formåede hjemmeholdet ikke at hente.

De hold mødes igen den kommende onsdag i pokalturneringen.

Århus Håndbold fortsatte stimen af sejre og hentede den femte i træk af slagsen, da Skanderborg Håndbold blev besejret 24-22 i Aarhus.

Dermed spillede Erik Veje Rasmussens tropper sig på fjerdepladsen med 22 point, mens Skanderborg efter tre sejre i træk inden mødet med Århus følger lige efter med 21 point.

KIF Kolding tabte sin niende ligakamp i sæsonen, da det hjemme blev til 29-32 mod Sønderjyske, som på ottendepladsen har 17 point.

Hjemmeholdet har med blot fire sejre i sæsonen og fire uafgjorte kampe hentet 12 point.