GOG i vital kamp for at forlænge Europa-eventyr

En sejr lørdag eftermiddag mod det franske storhold Saint Raphael vil give GOG gode muligheder for at forlænge eventyret i Europa. Men det kræver et nyt mirakel.

Med internationale klassespillere på alle pladser betragter GOG-cheftræner Jakob Larsen dagens modstander på hjemmebane i Gudme som et internationalt klassemandskab. GOG startede sensationel EHF-cuppens gruppespil med en sejr på udebane mod Saint Raphael, og en lignende sejr skal til, hvis andenpladsen i gruppen efter Berlin skal indtages. En andenplads der, hvis alt flasker sig, kan give adgang til næste fase af EHF-cuppen.

- Jeg forventer, at de vil forsøge at kyse os fysisk. Derfor handler det, præcis som da vi slog dem i Frankrig, om at være klar fra start og holde højt tempo, siger GOG cheftræner Jakob Larsen til GOG´s egen facebookside.

- Det er et hold, der har international klasse over hele linjen. Det er, præcis som da vi spillede dernede, os der er outsidere. Derfor skal vi ramme højt niveau, hvis vi skal have en chance for at få sejren. Kontrafasen bliver rigtig vigtig for os, den skal helst fungere helt optimalt, siger Jakob Larsen.

Se hele videointerviewet med Jakob Larsen fra GOG´s facebookside herunder.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

 

Oversigt

    Oversigt