GOG prygler guldkandidater på udebane

Topholdet Skjern led et klart nederlag til kontrastærke GOG, der førte fra start til slut.

GOG's tilbagevenden til den bedste håndboldrække efter tre sæsoners fravær har indtil videre været en stor succes, og onsdag aften kan de talentfulde sydfynboer prale af endnu et stærkt resultat.

Guldkandidaten Skjern blev ganske overraskende dukket med 33-30 foran eget publikum i Skjern Bank Arena.

Vestjyderne mødte ellers frem med 10 sejre i 11 kampe i denne sæson, men Jakob Larsens kontrastærke mandskab viste sig fra start som en ubehagelig modstander og bragte sig i løbet af fem minutter foran med 5-2.

Så måtte Skjern-træner Ole Nørgaard tage timeout, men det gav ikke nogen stor forandring i kampbilledet.

Ved pausen var GOG foran med 18-14 mod et hjemmehold, der hele tiden haltede efter.

Blandt andre landsholdsprofilen Kasper Søndergaard måtte bruge mange forsøg for at score, og nærmere end tre mål kom Skjern ikke på gæsterne.

Med nederlaget taber vestjyderne et skridt i topstriden, hvor de før denne runde lå side om side med KIF Kolding København øverst i tabellen.

GOG hentede sin syvende sejr i 12 kampe og blander sig i feltet, der jagter topholdene.