GOG slagtede Nordsjælland

Håndboldherrerne fra GOG besejrede lørdag eftermiddag Nordsjælland i en overbevisende sejr på hjemmebane.

Det var anden sæsonhalvdel, der lørdag blev skudt i gang i GOG Arena. Modstanderen var Nordsjælland Håndbold, som GOG også mødte i sæsonpremieren helt tilbage i slutningen af august. Dengang blev det til en 12-målssejr, men den forskel blev endnu større i lørdagens kamp.

GOG begyndte med at komme bagud 2-0, men det var åbenbart det, der skulle til for at kickstarte de gule fra Fyn. Ved pausen stod der 20-8, og kampen var vel reelt afgjort.

Anden halvleg blev en ligeså ensidig affære. Her kom alle spillere på banen og bidrog til den overbevisende sejr. Her var knap så mange kontraer, men til gengæld tog angrebsspillet over, skriver gog.dk.

Alle 14 markspillere kom på scoringstavlen, og kampen endte med en 17 måls-sejr på 39-22.

På onsdag venter en vigtig kamp i Skanderborg, der ligger på niendepladsen. Hvis GOG kan vinde, vil de komme foran Skanderborg med otte point og have gode chancer for at komme i slutspillet.