GOG-talent: VM er en drengedrøm

GOG-spilleren Niclas Kirkeløkke håber på, at landstræner Gudmundur Gudmundsson vælger ham til en plads på landsholdet ved det kommende VM i håndbold i Frankrig.

Eksamen er overstået efter søndagens sejr over Island, og nu venter spillerne på håndboldlandsholdet med spænding på landstræner Gudmundur Gudmundssons afgørelse.

Kun 16 mand kan komme med i VM-truppen, og derfor kommer landstræneren til at skuffe tre af sine mænd, når han i løbet af mandagen løfter sløret for det hold, der skal jagte medaljer i Frankrig.

Der er altså lagt op til nogle lange timer for folk som Lasse Andersson og Niclas Kirkeløkke, der siden begyndelsen af træningslejren 2. januar har forsøgt at presse sig ind på et af de yderste mandater i truppen.

- Jeg har slet ikke nogen idé om, hvad mine chancer er, siger Niclas Kirkeløkke.

- Generelt har jeg fået vist det, jeg kan. Jeg var lidt irriteret over mit forsvarsspil mod Island, men ellers er det gået, som jeg havde håbet på, lyder det fra Niclas Kirkeløkke.

Ligesom Lasse Andersson står han til VM-debut, hvis han bliver udtaget.

- Det ville være en drengedrøm, der går i opfyldelse, hvis jeg kommer med. Det er noget, jeg altid gerne har villet, siger han.

Måske er der en trøstpræmie i spil til en af de spillere, der ikke får plads blandt de 16.

Gudmundur Gudmundsson overvejer nemlig at supplere sin trup med en 17.-mand, der i første omgang vil få status af reserve.

Oversigt

    Oversigt