Græs erstatter prestigebyggeri

Kerteminde Kommune og Humlebo Gruppen var ellers blevet enige om et stort byggeri på Nordre Havnekaj, men nu har Humlebo Gruppen trukket sit tilbud om byggeri tilbage.

To byggefelter på Nordre Havnekaj blev udbudt til salg i januar, og byrådet besluttede i april at sælge til Humlebo Gruppen, men der bliver ikke bygget noget på byggefelt 1 og 2 foreløbig.

Indehaver af Humlebo Gruppen Vagn Rasmussen siger, at det er på baggrund af den manglende plan for hele området, herunder parkeringsfaciliteter og udvikling af fællesarealer, at Humlebo Gruppen nu trækker sit tilbud om byggeri tilbage.

Kertemindes borgmester, Sonja Rasmussen (Borgerlisten), beklager, at der ikke kommer noget byggeri fra Humlebo Gruppen på nuværende tidspunkt.

Sonja Rasmussen opfordrer nu til, at man i byrådet, eventuelt med borgerinddragelse, finder ud af, hvad der skal ske med fællesarealerne på Nordre Havnekaj.

Indtil videre bliver de to byggefelter, hvor Humlebo Gruppens byggeri skulle have ligget og som kommunen meget gerne ville have haft, erstattet med græsplæne.

Oversigt

    Oversigt