Gravid Odense-spiller: Sådan overkom vi chokstart

En mandsopdækning gav pote for Odense Håndbold, fortæller Susanne Madsen, der forventer at være på banen igen, kort efter hun har født.

Ambitionerne er høje i Odense Håndbold, men onsdag aften fik cheftræner Jan Pytlicks tropper en katastrofal start og kom bagud 1-7 mod SK Aarhus.

Det lykkedes dog fynboerne at gøre comeback, og Odense Håndbold besejrede aarhusianerne med 31-29. Susanne Madsen, der ikke spillede med, fordi hun er gravid, erkender, at hendes holdkammerater kom virkelig skidt ud på banen. 

- Vi var ikke klar. De kommer med et meget højere tryk. Vi er simpelthen ikke klar. Vi vinder ikke vores dueller i forsvaret. Det er tydeligt at se, at vi er lille smule svækkede. Det får vi så rettet op på, siger Susanne Madsen, der peger på, at en mandsopdækning af Mette Tranborg gjorde det taktiske udslag.

Tilbage på banen kort efter fødsel

Netop Mette Tranborg skifter til Odense Håndbold efter sommerferien, og først når SK Aarhus-spilleren kommer til den ambitiøse odenseanske klub, vil man også kunne se Susanne Madsen på banen igen. Hun er gravid med sit første barn.

- Det er specielt, da jeg er tvunget til at gå ud af banen, og det har jeg et eller andet sted ikke lyst til, men på et eller andet tidspunkt skal der også ske noget i ens almindelige liv, forklarer Susanne Madsen.

- Det kribler i fingrene. Jeg har allerede lyst til at spille igen. Det bliver en lang halvsæson for mig, fortsætter hun.

Selv om de fleste mødre kan se frem til et års barsel, har Susanne Madsen planer om, at hun allerede skal være tilbage på håndboldbanen, to måneder efter hun har født.

Med sejren over SK Aarhus indtager Odense Håndbold tredjepladsen i Primo Tours Ligaen med 18 point. Fynsk topscorer blev Maja Jakobsen med ni mål. 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt