Har du set noget? Mænd med masker skød ved Rosengårdcentret

Fyns Politi leder efter vidner efter en skudepisode ved Rosengårdcentret sent torsdag aften.

Her affyrede to personer med skimasker angiveligt flere skud mod en mørk bil på parkeringspladsen ved Gul indgang. 

Det har flere vidner fortalt Fyns Politi. Men politet har endnu ikke kunne finde fysiske beviser på, at der er blevet skudt. 

Fyns Politi vil derfor gerne i kontakt med flere vidner. 

- Er der andre, der har set den her episode, så vil vi rigtig gerne høre fra dem, så vi kan få udbygget de vidneudsagn med yderligere oplysninger, der kan føre frem til, hvem der har begået den her handling, fortæller politiinspektør, Benny Linde Larsen til TV 2/FYN. 

Her på parkeringspladsen ved Gul indgang blev der angiveligt affyret op mod seks skud torsdag aften 
Her på parkeringspladsen ved Gul indgang blev der angiveligt affyret op mod seks skud torsdag aften 
Foto: Morten Urup Skov

 Ifølge politiet kan der være flere årsager til, at man ikke har fundet patronhylstre, glasskår eller lignende på stedet. Det kan betyde, at der er afgivet skud med en revolver, hvor hylstrene forbliver i tromlen, men kuglerne enten ikke har ramt noget eller sidder i bilen.

- Der er også den mulighed, at der er skudt med løse skud eller gasskud for at skræmme, og hvor de afskudte hylstre så bliver i tromlen, fortæller vagtchef Lars Thede. 

Der har været flere skudepisoder i Odense det seneste stykke tid - og Fyns Politi vil heller ikke afvise, at sagen fra Rosengårdcentret kan være en del af den verserende bandekonflikt. 

- Det betyder selvfølgelig, at vi skal være rigtig rigtig opmærksomme i forhold til den situation vi har i øjeblikket i rocker/bandemiljøet, hvor der er konflikter. Og hvor vi hele tiden skal have øje for alt, hvad der rører sig i forhold til de her bandegrupperinger, som har de her modsætningsforhold til hinanden. 

 

Oversigt

    Oversigt