Havnekulturfestival: Hele verden samlet i et telt

Under Odense Havnekulturfestival i maj vil Odense Kommune med en stribe tilbud sætte fokus på byens mangfoldighed under betegnelsen 'DiverCity'.

Bag DiverCity står beskæftigelses- og socialforvaltningen, som giver deltagere på Havnekulturfestivalen mulighed for at dykke ned i byens mangfoldighed gennem en række kulturelle indtryk.

-Vi i Odense Kommune ser det som en kæmpe styrke, at Odense er en mangfoldig by. Her bor mennesker fra langt over 100 forskellige nationaliteter, og det beriger vores by, og det er med til at skabe vækst i vores virksomheder, fortæller Julie Fink, der er chefkonsulent for International Community Odense. 

Hele verden samlet i et telt 

Under havnefestivalen kommer der til at være et telt på omkring 310 kvadratmeter, hvor man kan blive klogere på DiverCity konceptet gennem forskellige kulturelle indslag og aktiviteter. 

- Der er alt fra danseindslag, masser af koncerter, foredrag og mad fra forskellige dele af verden. Der er rigtig, rigtig mange ting at komme og opleve, fortæller Julie Fink. 

DiverCitys lounge bliver rammen om international musik, dans, smagsprøver, oplysning om rejseaktiviteter og forskellige oplæg. Festivalen starter den 27. maj og fortsætter til den 29. maj. 

Se det fulde interview og hør nærmere om DiverCity her

Julie Fink fra International Community Odense fortæller om DiverCity 

 

Oversigt

    Oversigt