HC Odense mod Japan

HC Odense skal møde det japanske landshold i en træningskamp forud for den kommende sæson.

- Den første træningskamp er altid et signal om, at vi nu er tilbage på sporet og ved at blive klar til en ny sæson, og så glæder det os, at vi kan komme i gang mod en så attraktiv modstander som det japanske landshold, siger HC Odenses direktør Arne Buch.

Der er flere store profiler med på det japanske landshold, som det danske landshold mødte og slog 23-22 i ottendedelsfinalen ved VM i Brasilien.

Bl.a. er to af de mest scorende spillere fra VM i Brasilien med; Shio Fujii (nr. 4 på topscorerlisten til VM med 46 mål) og Shiori Kamimachi (29 mål).

- Efter et par uger med primært fokus på den fysiske træning, er vi klar til den første træningskamp. Spillerne glæder sig meget til at komme i gang, og kampen vil blive brugt til begynde at få skabt en fælles forståelse og til at få vores mange nye spillere spillet ind på holdet så hurtigt som muligt. Vi ser frem til kampen mod Japan og ikke mindst til at komme i gang med de kampmæssige forberedelser frem mod en spændende sæson, siger klubbens nye assistenttræner, Robert Gertsen.

Kampen spilles lørdag klokken 14.00 på skolerne i Oure Sport og Performance, og der er gratis indgang, hvis man skulle have lyst til at overvære kampen.

Oversigt

    Oversigt