HC Odenses perle tager en tørn mere

HC Odense sigter efter toppen i dansk kvindehåndbold. Pearl van der Wissels store erfaring er en vigtig brik i denne ambition.

HC Odense har forlænget med Pearl van der Wissel - en af ligaens mest rutinerede spillere, skriver HC Odense i en pressemeddelelse.

Pearl van der Wissel og hendes store erfaring er en vigtig brik i klubbens ambition om at blive ét af topholdene i den danske dameliga.

Den kommende sæson i Odense klubben vil bestå af en trup sammensat af både danske og internationale talenter tilsat erfarne spillere. Ambitionen er toppen af ligaen og med den spændende trup, bliver det interessant at følge holdet.

Pearl van der Wissels erfaring fra både landshold, andre topklubber og ikke mindst hendes store kendskab til HC Odense, og hendes professionelle indstilling bliver vigtige bestanddele for holdet den kommende sæson, hvor mange nye spillere skal lære rutinerne at kende på og udenfor banen, skriver klubben.

- En kontraktforlængelse med en spiller af Pearls kaliber er noget vi er meget glade for. Pearl går ind i sin femte sæson i den orange trøje, hun kender kulturen og er en vigtig bestanddel af den og vil kunne være en stærk støtte for de unge spillere,  siger HCO-direktør Mark Jespersen og tilføjer:

- Vi kan heller ikke komme udenom hendes store erfaring og professionelle indstilling som vigtige bestanddele i vores bestræbelser på at være med i kampen om topplaceringerne.

Selv udtaler Pearl om forlængelsen:

- Det var et let valg at træffe med endnu en sæson fordi, jeg fysisk har det godt og jeg har spillet en sæson uden skader. Derudover har jeg genvundet glæden ved at spille håndbold og jeg synes, vi er i gang med et spændende projekt, hvor jeg kan se mig selv indgå i det nye hold. At blive i Odense passer også min mand og mig godt, da vi efterhånden har opbygget vores liv her med hus, virksomhed og netværk. Så jeg glæder mig til endnu en sæson i den orange trøje.

Oversigt

    Oversigt