Heldig fynbo forærer OL-rejse væk

To fynboer skal nu en tur til OL i Rio med en rigtig stor pose lommepenge. Kvinden, der vandt rejsen, vil ikke selv afsted.

Det var en kvinde fra det sydlige Odense, der vandt en rejse til OL for to personer på en kupon med fire rigtige i Onsdags Lotto. Med i præmien følger 100.000 kroner i lommepenge.

- Jeg så, der var en gevinst på 39 kroner, så det var først om tirsdagen, jeg tog spillet med ned i Brugsen, da jeg alligevel skulle købe ind, fortæller hun til Danske Spil.

Kvinden ønsker at være anonym, men Danske Spil oplyser, at hun havde købt sit Onsdags Lotto-spil hos Shell i Odense S. Da hun tjekkede sin kupon hos forhandleren, kom terminalen op med denne besked:

"Tillykke, du har vundet en ekstra gevinst. Ring til Danske Spil". 

- Dem nede i Brugsen var mere vilde end mig. De hoppede rundt. Jeg blev helt befippet. Da jeg kom hjem til min datter, sagde hun: Skulle du ikke handle? Det havde jeg glemt, fortæller den heldig vinder.

Men hverken kvinden eller datter kan rejse, så i stedet bliver det hendes to sønner, der nu skal til OL.

- De troede ikke på mig. ”Det er løgn. Tager du gas på os”, sagde de. De er helt oppe at køre, fortæller den gavmilde mor, der også fortæller, at alle tre børn hver får 10.000 kroner.

Hun beholder dog selv en del af lommepengene til turen.

- Jeg havde for nyligt snakket om, at jeg godt kunne tænke mig nogle nye møbler. Det skal jeg have nu. Så kan jeg jo også sidde i dem og se OL på fjernsynet. Vi har talt om, at drengene skal huske at vinke hjem til os, siger hun.

Oversigt

    Oversigt