I det fynske folks tjeneste

Indbrudsbølge: Sølvgrå bil efterlyst

I forbindelse med de mange indbrud i Odense og på Fyn den seneste tid efterlyser Fyns Politi nu en rumænsk indregistreret bil. Den har registreringsnummer GL 84 MRK.

Fyns Politi beder nu om hjælp til at finde en cirka 10 år gammel sølvgrå VW Polo, der er blevet set i Odense centrum natten til tirsdag den 8. oktober omkring klokken 02.00.

Vicepolitikommissær Carsten Arentoft fra Fyns Politi oplyser, at der i bilen sad tre mænd, der ikke umiddelbart så danske ud. Dem vil politiet gerne i kontakt med.

Fyns Politi beder derfor borgere på hele Fyn om hjælp til at finde bilen og dens tre passagerer.

- Vi håber, at vi med hjælp fra borgerne kan finde bilen, så vi kan få afklaret, om den har noget med de mange indbrud at gøre, siger Carsten Arentoft.

Han opfordrer folk til at konktakte Fyns Politi på telefon 114 så hurtigt som muligt, hvis nogen ser den sølvgrå Polo. Politiet vil gerne have oplysninger om, hvor og hvornår bilen er set.

Fyn har den seneste tid været ramt af mange indbrud især i weekenderne. Alene i weekenden 4.-6. oktober havde 40 fynske familier indbrud. Derfor er der i øjeblikket iværksat en målrettet indsats for at stoppe tyvene.

I flere tilfælde er indbruddene sket ved at underbore en dør, så tyvene kan få en wire ind og åbne døren indefra - en metode, der er velkendt blandt kriminelle fra Østeuropa.