Indbrudstyve snuppet på fersk gerning

Fire indbrudstyve blev natten til lørdag snuppet af politiet. To af dem var i gang med et indbrud og to andre på vej væk fra gerningsstedet med dyre møbler.

Klokken 20 lørdag aften fik Fyns Politi en anmeldelse om forsøg på indbrud på Havreløkken i Otterup. Tyvene forsvandt dog inden de skaffede sig adgang til huset. Men klokken fire søndag morgen kontaktede beboerne igen politiet, da det puslede ved huset. Da en patruljevogn dukkede op, kunne betjentene konstatere, at tyvene havde forsøgt at skaffe sig adgang gennem det samme vindue, som de havde forsøgt tidligere på aftenen.

Imens politiet var i gang med at optage rapport på Havreløkken fik de anmeldelse om et andet indbrudsforsøg på Kornvangen. Da politiet kom til adressen var to tyve i gang med at skaffe sig adgang til huset, og en mand på 37 år og en kvinde på 36 år blev anholdt for indbrudsforsøg. Politiet mistænker de to for også at stå bag de to indbrudsforsøg på Havreløkken.

Også i Kerteminde var to indbrudstyve på spil. En borger kontaktede politet da han så, at to yngre mænd var ifærd med at bære møbler ud fra en tandlægeklinik på Fyrvænget.

De to mænd var dog forsvundet, da politiet dukkede op. Men bilen blev efterlyst, og i Odense fik en patruljevogn stoppet bilen, der var fyldt godt op med møbler fra tandlægeklikken i Kerteminde.

De to mænd blev anholdt. 

 

Oversigt

    Oversigt