Ingen busser: Chaufførerne strejker - tusindvis bliver ramt

Mandag har chaufførerne hos Tide Bus, der kører de fleste af de regionale ruter på Fyn, nedlagt arbejdet. Flere tusinde passagerer bliver berørt.

Det betyder, at de regionale ruter på Fyn ikke kører - dette gælder også mange uddannelsesruter. Det oplyser FynBus på Facebook og på deres hjemmeside. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den administrerende direktør i Tide Bus, Stein Jakobsen, oplyser til TV 2/FYN, at man ikke kender årsagen eller varigheden af strejken. Men han fortæller, at der lige nu er møder i gang mellem ledelsen og chaufførerne. 

- Så snart mødet er overstået, så regner jeg med, at man kan finde en løsning, så vi kan komme videre, siger Stein Jakobsen til TV 2/FYN.

Kommunikationskonsulent i FynBus Mikkel Henriksen fortæller, at det drejer sig om cirka 100 regionale busser, hvor tusindvis af passagerer bliver berørt af strejken. 

- Vi ved faktisk ikke meget. Vi har hørt, at der er møde mellem chaufførerne og ledelsen i Assens lige nu. Men vi er selvfølgelig interesseret i at finde ud af, hvornår der er nyt, så vi kan give oplysningerne videre til passagererne, siger Mikkel Henriksen.

Skal du med bussen - så kan du orientere dig her.

Tide Bus kører følgende ruter på Fyn, og det er disse, der er omfattet af strejken:

Bybusserne i Odense og Svendborg, lokalruter på hele Fyn og busserne på Langeland er ikke ramt af strejke, så her køres der normal drift.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

FynBus skriver: Hvis man er i tvivl om, om det gælder en given rute, så slå den op i 'Find køreplan' feltet på forsiden af www.fynbus.dk

Hvis der står "Tide Bus (regional)" under glemte sager, så er det en af de ruter Tide kører, og den er derfor formentlig påvirket af strejken.

 

Fakta om Tide Bus

 

Oversigt

    Oversigt