Ishockey: Nederlag til Bulldogs

Odense Bulldogs tabte fredag aften med 3-0 til Herning Blue Fox.

Førerholdet Sønderjyske tabte 3-4 på hjemmebane til Esbjerg i

ishockeyligaen, mens de nærmeste forfølgere sejrede.

Sønderjyske vandt godt nok tredje og sidste periode med 2-1, men det endte alligevel med et nederlag på hjemmebane til ishockeyligaens førerhold mod Esbjerg.

I Vojens sejrede esbjergenserne med 4-3. Kampens helt store spiller var Colin Vock, der scorede tre af målene for gæsterne.

Mens Sønderjyske tabte, så vandt de nærmeste forfølgere. Herning Blue Fox vandt hjemme 3-0 over Odense Bulldogs, mens Frederikshavn White Hawks hjemme sejrede med 6-4 over bundproppen Rødovre Mighty Bulls.

Bulldogs holdt nullet indtil 2. periode, hvor Herning bragte sig foran ved Joakim Linnet. I den sidste periode udbyggede jyderne sejren med to yderligere scoringer.

Resultaterne betyder, at Sønderjyske er i front med 24 point for 11 kampe. Herning er toer med 23 point for 10 kampe, mens Frederikshavn har 18 point for kun ni kampe.