Ishockey: Ny bulldog i trøje nummer 91

28-årige Tony Romano styrker offensiven i Odense Bulldogs den kommende sæson.

Med 150 kampe i AHL, god erfaring fra stærke europæiske klubber - senest storklubben Malmö Redhawks og i sidste sæson norske Lørenskog, hvor han endte som nummer fire på den samlede topscorerliste - er det en meriteret herre, som i den kommende sæson forstærker Odense Bulldogs.

- Jeg er superspændt på at slutte mig til Bulldogs. Jeg har kun hørt rigtig gode ting om holdet og byen fra min tidligere holdkammerat Frederik Storm. Jeg har også talt med Dale Mitchell, der har fortalt mig om alle de små ting, jeg kan forvente i Odense. Han har kun talt meget positivt om det hele, og jeg glæder mig meget til at spille på hold med ham, udtaler Tony Romano og fortsætter:

- Jeg er sikker på, at vi får et stærkt hold på isen den kommende sæson. I forhold til mit eget spil kan fans og sponsorer forvente en spilfordelende center, som er god i powerplay. Jeg udnytter gerne min fart i en-mod-en-situationer og er ligeledes ansvarlig i det defensive spil, forklarer amerikaneren, der indtager isen i trøje nummer 91 den kommende sæson.

Den 28-årige amerikaner tager flyveturen fra hjembyen New York sidst i næste uge og lander i Odense inden første officielle istræning mandag den 8. august.
 

Oversigt

    Oversigt