Iværksættere skal hyldes på Odense Å

Odense Symfoniorkester vil give de fynske innovative virksomheder et klap på skulderen og inviterer dem på sejlende koncert.

Til daglig sidder iværksætterne og knokler med forretningsstrategier og regnskaber, men nu vil Odense Symfoniorkester give dem en fridag, hvor de kan blive hyldet for deres indsats. 

- Det er et supergodt initiativ, og det er dejligt at blive anerkendt for det, jeg går og laver, siger Ann-Alicia Thunbo Ilskov, der er blogger og indehaver af husmoderen.dk. En virksomhed der har udviklet sig fra et job ved siden af studierne til at blive et fuldtidsjob med stigende indtægt. 

Nu har Odense Symfoniorkester sendt hende og en del andre innovative virksomheder på Fyn en invitation til en sejlads på Odense Å søndag d. 19. juni. Fra to af bådene vil Odense Symfoniorkester spille klassisk musik, mens virksomhedsejerne flyder afsted ved siden af i VIP-båden.

Vi kan kalde det en kulturel business-dating

Tidligere har Odense Symfoniorkester inviteret orkestrets sponsorer på den årlige sejltur, men i år valgte orkestret at anskue det på en anden måde.

- Vi har vendt det om og kigget på, hvem vi gerne vil møde. Og vi vil gerne hylde de fynske innovative virksomheder, fordi de gør det godt indenfor hvert deres område. Vi kan kalde det en kulturel business-dating, fortæller Trine Lai, der er kommunikations- og marketingchef ved Odense Symfoniorkester.

Blandt de indbudte er også Søren Probst Jeberg fra BioTrans Nordic, en Odense-virksomhed, der håndterer organisk affald fra storkøkkener og omdanner det til biomasse. Virksomheden eksisterede ikke for fire år siden, men nu nærmer det sig en årlig tocifret millionomsætning og bidrager dermed til væksten på Fyn.

- Det er en skidegod ide, siger Søren Probst Jebjerg om den sejlende koncerttur, som han betragter som et avanceret netværksarrangement.

- Netværksarrangementer kan nogle gange blive lidt stive med et par taler og et glas vin. Det her lyder dejligt anderledes, og det er en god måde at få de gode virksomhedshistorier fra Ny Odense frem i lyset.

Ann-Alicia Thunbo Ilskov glæder sig til at deltage, og hun har især hæftet sig ved, at det er mange forskellige virksomheder, der er inviteret. 

- Det er jo sjovt, at det både er mig og så Universal Robots. Fedt, at de blander kortene.

Alle andre kan også få glæde af symfoniorkestrets koncert, for når sejladsen er slut, ender det med en offentlig fælleskoncert i Munke Mose. I dagens anledning skulle der også blive skruet lidt ned for vandmasserne i sluserne, så musikken ikke bliver overdøvet.

 

De er inviteret ud på musikalsk sejlads

 

Oversigt

    Oversigt