Jesper Hansen: OB er hele tiden under pres

Efter søndagens kamp mod Horsens venter flere stærke hold. Men det skræmmer ikke sportsdirektøren.

Søndagens kamp mod Horsens kan blive afgørende for, hvordan omverdenen ser på OB i den kommende tid.

Både fans og fodboldeksperter i det ganske land har inden sæsonen haft store forventninger til den fynske repræsentant i Superligaen. De forventninger er efter sæsonens første seks kampe så afgjort begyndt at dykke i ekspresfart. For nok har OB kun tabt en enkelt kamp. Og lige nu er klubben stadig kun et point fra den top seks placering, som ledelsen i klubben selv har opstillet som målet efter de første 26 runder.

Men, men, men… klubben har endnu de – på papiret – stærkeste hold i ligaen til gode. De kommer lige efter Horsens-kampen på søndag. FC København, Midtjylland, Sønderjyske og Brøndby, i nævnte rækkefølge.

- Vi vil gerne vinde hver eneste fodboldkamp. Derfor er der jo hele tiden et pres. siger OBs sportsdirektør Jesper Hansen.

Han vurderer ikke, at der er den store forskel på holdene i ligaen. Så det svære program efter Horsens-kampen skræmmer ham ikke.

- Hver kamp har sit liv. Horsens-kampen bliver også en svær kamp. Men måske med et andet perspektiv end når vi møder de formodede tophold.

Et af OBs problemer i de første kampe har været, at OB ikke har været gode nok til at lirke de mere kompakte forsvar op. Derfor er det da også naturligt, når de lokale fans mener, at der mangler en type som fx Rasmus Falk på holdet lige nu.

- Vi synes, at nogle af de nye spillere, har nogle af de kvaliteter, der skal til for at åbne et forsvar. Men den rolle spillerne har, og den fordeling der er på holdet i de situationer, skal der arbejdes lidt mere med.

OB ligger altså lige nu nummer otte, syv point efter Brøndby, der lige nu fører Superligaen med 14 point.

Oversigt

    Oversigt