Jul med indbrud

Traditionen tro havde indbrudstyve en travl juleaften. Værst gik det udover Odense Politikreds.  Her var der om morgenen 1. juledag indløbet 45 anmeldelser om indbrud. Men også en del husejere i Nr. Broby vendte hjem til en indbrudsramt bolig onsdag aften.  

-

Som sædvanlig blev juleaften ikke kun brugt til at julehygge sig  i.
Traditionen tro havde indbrudstyve en travl aften - værst gik det udover Odense Politikreds. Her var der juledag om morgenen indløbet 45 anmeldelser om indbrud, oplyser vagthavende ved Odense Politi. Tallet dækker over indbrud i både lejligheder, villaer og virksomheder og det ligger nogenlunde på niveau med tallet for hele dagen sidste år.


Tyvene har haft handskerne på i julen

Fem indbrud
I Nr. Broby var der tale om hele fem indbrud julenat.  Tyven, eller tyvene, er først og fremmest gået efter kontanter men også PC udstyr, oplyser Assens Politi.

I Svendborg, Kværndrup og Kerteminde er der hvert sted anmeldt et enkelt indbrud, mens politiet i Middelfart foreløbig ikke har modtaget anmeldelser om indbrud.


Venter flere anmeldelser
De fynske politikredse forventer dog at mange flere anmeldelserne vil dukke op de kommende dage, i takt med at fynboerne vender hjem fra juleferie.

Oversigt

    Oversigt