Kæmpeprofilen bliver: Dale Mitchell skriver ny kontrakt med Bulldogs

Metal Ligaens måske allerstørste profil, den kompromisløse canadier Dale Mitchell, bliver alligevel i Odense Bulldogs. Parterne er i dag blevet enige om en ny kontrakt.

Efter afslutningen af sidste sæson meddelte Dale Mitchell, at han havde ambitioner om at prøve noget andet. Helt specifikt havde den canadiske stjernespiller øjnene rettet mod den tyske liga, som han gerne ville prøve kræfter med.

Derfor kunne Odense Bulldogs i starten af april melde ud, at Dale Mitchell ikke ville forlænge sin to-årige kontrakt, og at profilen derfor ville forlade klubben.

Men nu har ligaens måske største stjerne ombestemt sig, og parterne har i dag afsluttet forhandlingerne om en forlængelse af den kontrakt, der udløb efter sæsonen.

I første omgang har Dale Mitchell forlænget sit fynske engagement med et år.

- Det er rigtig, rigtig stort. Dale har været og er en af ligaens allerstørste profiler, så det sender et klart signal om, at vi også har tænkt os at være ambitiøse i den kommende sæson, siger Kristoffer Jørgensen, der er kommerciel chef i Odense Bulldogs.

Det er rigtig, rigtig stort. Dale er en af ligaens allerstørste profiler

Han fortæller, at det har stor betydning for den ærgerrige fynske ishockeyklub,at det er lykkes at beholde Dale Mitchell, der har spillet to fantastiske sæsoner i Bulldogs-trøjen.

- Det er klart, at evnen til at tiltrække spillere på det niveau, og så kunne holde ham på nu tredje sæson, det har kæmpestor betydning. Dels for de point, han har hevet hjem og det han betyder for sine omgivelser, men selvfølgelig også for at vise omverdenen, og dermed også andre spillere, at vi mener det, når vi siger, at vi vil være en del af dansk topishockey, siger Kristoffer Jørgensen.

Netop Dale Mitchells person og karakter er jo noget specielt - hvad betyder den for en trup som jeres?

- Det man ofte ser inde på isen er en spiller, der er meget passioneret, og det kommer også nogle gange til udtryk ved, at temperamentet løber af med ham. Men det man ikke ser, når man kun ser kampene, er hans kæmpe betydning for omklædningsrummet og hans vindermentalitet. Han yder 1.000 procent til alle træninger og til alle kampe, og det er det, vi har brug for for at bære vores projekt videre, siger Kristoffer Jørgensen.

Hvordan er det lykkedes jer at få ham tilbage?

- Det handler mest af alt om, at hvis den drøm, som Dale havde om Tyskland, den ikke lykkedes, så havde han et ønske om at komme tilbage til os, fordi vi havde taget os så godt af ham. Og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, at det er en stor del af det, at han kommer tilbage til os, siger Kristoffer Jørgensen.

Dale Mitchell spillede en helt fantastisk 2015/16-sæson, hvor han i 52 kampe scorede 35 mål og lavede 47 assists. Samtidig sad den temperamentsfulde forward også i straffeboksen i hele 281 minutter.

Og nu er der altså grund til at forvente endnu mere Mitchell-jubel under Odense Bulldogs’ hjemmekampe i  den kommende sæson i Bryggeriet Vestfyens Arena.

 

Oversigt

    Oversigt