Knivstikkeri i Odense: Ingen vil fortælle noget

To grupper af mænd kom flere gange i slagsmål i Odense mandag eftermiddag. En person er såret af knivstik. Gerningsmanden er stadig ikke fundet.

Mandag stødte to grupper, der var bevæbnet med køller, sammen ved Odense Banegård Center. 

Senere blev slagsmålet genoptaget ved kilometerhusene på Nyborgvej i Odense. Her blev en person stukket flere gange med en kniv. Personen fik punkteret en lunge og var kortvarigt i livsfare.

Manden der førte kniven, har politiet endnu ikke fundet.

- Vi har en god fornemmelse af, hvem det kan være. Men der var mange tilstede, så det er svært at vide, hvem der præcis har ført kniven. Nu kigger vi på de beviser, vi har, om vi kan se noget på overvågning eller få nogen til at tale, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Både offer og gerningsmand befinder sig i periferien af bandemiljøet, og det har ikke gjort opklaringen af knivstikkeriet nemt for politiet.

- Det er to grupper, der er meget svære at komme ind i, og så de er meget lidt talende. Personen der er blevet stukket ned, vil heller ikke fortælle noget, så indtil videre har vi kun skaderne at gå efter.

Selvom begge parter er tæt på bandemiljøet, fortæller politiet, at slagsmålet ikke er banderelateret.

- Det peger på, at det er to sønner fra to familier, som har et udestående. Så har de samlet to grupper, der var i slagsmål. Hvad udeståendet går ud på, ved vi ikke, fortæller Henrik Justesen.

Oversigt

    Oversigt