Du kan nå både Sportslørdag og åbent hus

TV 2/FYN slår dørene op for fynboerne lørdag den 21. januar. Kom forbi og se redaktionen og mød vores værter og reportere.

Der vil både være mulighed for at se, hvordan der produceres tv, møde værterne og smage delikatesser fra en lang række fynske mikroproducenter, når TV 2/FYN slår dørene op til åbent hus lørdag den 21. januar fra klokken 10 til 13. 

Udover at få et indblik i mediehuset kommer gæsterne også til at opleve masser af debatter med aktuelle fynske personligheder. Vi får både besøg af politikere som Alex Ahrendtsen og Lars Christian Lilleholt og af festivalbosserne bag Tinderbox og Heartland. Senere samme lørdag er der Sportslørdag, som du naturligvis kan følge på TV 2/FYN.

De kendte fynboer

Gæsterne får mulighed for at hilse på værter, redaktører og reportere fra TV 2/FYN, og de kan også møde de nye værter Henriette Honoré og Annemette Voss samt resten af redaktionen bag det nye program Sådanmark, der er TV 2-regionernes nye, daglige fællessprogram.

Det hele bliver samtidig sendt direkte på TV 2/FYN Nyhedskanalen. 

Ind bag kulisserne

Vores nyhedsvært Malene Hammershøy Kjerstad kommer til at vise gæsterne rundt på redaktionen og fortælle om, hvordan nyhedsudsendelserne bliver til: 

- Til daglig er jo os, der kommunikerer ud til vores seere, men nu vil vi gerne invitere ind bag kulisserne og give et indblik i den proces det er at lave fjernsyn til fynboerne, fortæller Malene Hammershøy Kjerstad. 

Det er gratis at kigge ind forbi. Skulle parkeringspladsen være fyldt op, er der fri parkering ved Rosengårdcentret, Ikea og Bilka bare 300 meter fra TV 2/FYN.

 

Oversigt

    Oversigt