Kom til fynsk folkefest for idrætten

Igen i år bliver den fynske idræt fejret med en stor, gratis folkefest for den fynske idræt. Omkring 6000 gæster forventes til sportsmesse og awardshow 11. januar.

Det er femte gang, at sportslørdag bliver afviklet i Odense Idrætshal. I år er der blandt andet underholdning med Julie Berthelsen og UFO i skøn forening med Odense Big Band.

- Sportslørdag er en kæmpe event som Sportslørdag, hvor alle vores dygtige eliteidrætsudøvere er i fokus. De er vigtige ambassadører for vores ø", siger Mads Graves Larsen, direktør i Udvikling Fyn A/S.

Sportslørdag er både awardshow og sportsmesse, hvor du kan teste dig selv af i mange forskellige sportsgrene. Samtidigt kan du møde stjernerne, når vi kårer årets største sportstalenter fra Fyn.

Det er gratis at deltage og dørene åbner i Odense Idrætshal på Højstrupvej den 11. januar kl 13.

Messen er fra kl 13-16 og fra kl 16-17.30 er der show med kåring og uddeling af årets priser. Alle de fynske mestre kommer på scenen for at blive hyldet af publikum for nationale og internationale præstationer.

Hvis du ikke selv deltager i hallen, kan du kan se hele awardshowet direkte på TV 2/Fyn eller på tv2fyn.dk.

Fynsk Folkefest

Sportslørdag er en fusion mellem de to tidligere sportsarrangementer "Årets Sportsnavn på Fyn" - en kåring gennem mere end 60 år - og

den årlige hæder til de fynske sportsfolk, som i det forgangne år har vundet et danmarksmesterskab eller en medalje ved et internationalt seniormesterskab. For at gøre kåringen mere festlig, er de to arrangementer blevet slået sammen til "Sportslørdag".

Samtidigt er alle fynboer inviteret gratis med til at fejre og dørene er åbne for alle for at gøre begivenheden til en fælles fynsk folkefest.

Stærkt samarbejde

Sportslørdag er en stor fælles fynsk satsning for de dygtigste eliteudøvere, hvor både Odense, Svendborg, Nyborg, Nordfyn og Faaborg-Midtfyns kommuner er med. Derudover er Fynske Medier, Udvikling Fyn - Sport & Event, Fynske Idrætsforvund, SIKO og TV 2/Fyn med i samarbejdet bag eventen.

-Det er en vigtig pris, fordi vi gerne vil være med til at understøtte den fynske idræt og idrætskultur, siger nyhedschef på TV 2/Fyn, Jakob Risbro.

Sidste år deltog 5600 gæster og arrangørerne forventer mindst ligeså mange til årets sportsevent.

Oversigt

    Oversigt