Krimi til Odenses lærere

Læreren skal vænne sig at holde fri efter klokken 16. Derfor får alle lærerne i Odense en gratis krimi at hygge sig med.

Krimien er skrevet af forfatteren Claus M. Lohman, der også er lærer på Næsby Skole. Bogen "Genstart" er hans debutroman, og den bliver uddelt gratis til alle lærere i Odense af Odense Lærerforening.

- Med de nye arbejdstidsregler bliver lærernes arbejdsvilkår markant forandret. Tidligere kunne lærerne fleksibelt løse deres arbejdsopgaver, når det passede bedst ind i forhold til opgaverne, eleverne, forældrene og øvrige samarbejdspartnere. Dette kunne også foregå aftner og weekender. Nu skal det hele placeres inden for "normal" arbejdstid kl. 8 - 16, skriver formand i Odense Lærerforening, Anne-Mette Kæseler Jensen i en pressemeddelelse.

I følge Odense er lærerforening er uddelingen af krimien ment som en reminder til lærerne om, at de skal glemme de gamle vaner, og holde helt fri efter klokken 16.

- Forskning har vist, at det at have en fritid med mulighed for at restituere er et blandt flere parametre, som virker positivt på et arbejdsliv i balance. Med den nye arbejdstidslov for lærerene skal lærerne lære at holde fri, når de har fri. Ellers ender vi med det grænseløse arbejde, lyder det fra formanden for lærerne i Odense.

Oversigt

    Oversigt