Kunder føler sig snydt: Banananaz smidt ud af udlejer

Middelfart Business House har opsagt aftalen med Banananaz, efter TV 2/FYN tirsdag fortalte, at flere fynboer føler sig snydt af internetfirmaet.

Banananaz har ikke længere adresse i Middelfart Business House. Ejer Niels Jørgen Christiansen har opsagt aftalen med det fynske internetfirma, efter TV 2/FYN tidligere på ugen fortalte, at flere kunder ikke fik tilsendt deres varer til tiden. 

"Efter udsendelsen i TV 2/FYN i aftes skrev jeg til firmaet og opsagde vores aftale med øjeblikkelig virkning. Jeg blev efterfølgende ringet op af en af ejerne, og han accepterede opsigelsen og ville straks fjerne alt med vores adresse på. Vi ønsker ikke at være kædet sammen med en virksomhed med en, tilsyneladende, dårlig forretningsmoral".

Sådan skrev Niels Jørgen Christiansen til sine øvrige lejere i Middelfart Business House.

Den 2. november købte Laila Nielsen datterens julegave, men først den 12. december, efter flere rykkere, nåede pakken frem. Den samme oplevelse havde flere af TV 2/FYNs seere og mere end 900 medlemmer af en Facebook-gruppe med utilfrede Banananaz-kunder.

- For mig virker det ikke som om, de er seriøse, og derfor må vores aftaler slutte. Det er den ene årsag, den anden årsag er, at der kom mange dels med returvarer og mange dels for at skælde ud her i huset. Det var folk, der stod ved døren og skældte ud, fordi de ikke havde fået deres pakker, og jeg skal ikke have medarbejdere, der får skæld ud på grund af, at andre ikke udfører deres arbejde, fortæller Niels Jørgen Christiansen til TV 2/FYN.

Ejer af Banananaz, Janus Christoffersen, mener at Niels Jørgen Christiansen har afbrudt lejeaftalen, På grund af omtalen af internetfirmaet.

- Vi er blevet opsagt, fordi I har været dernede. Så tak for det. I forhold til kunderne betyder det ingen ting, og for os betyder det ikke andet end, at det er irriterende, fortæller Janus Christoffersen til TV 2/FYN.

Han fortæller i øvrigt, at flere kunder har henvendt sig for at sikre, at Banananaz ikke lukker efter den negative omtale.

- Vi har fået henvendelser fra en del kunder, der ikke kan forstå, at der er så meget om det, fordi de får deres varer. Vi har fået gode tilkendegivelser fra kunder, der håber, vi ikke lukker, siger ejeren af internetfirmaet. 

Middelfart Business House vil indtil den 23. december modtage pakker for firmaet, så køberne kan få deres bestilte varer. Derefter er Banananaz helt ude af erhvervshuset.

Også Tommerup Erhvervspark har efter TV 2/FYNs omtale opsagt samarbejdet med Banananaz, fortæller Janus Christoffersen. Ifølge CVR-registret er Banananaz nu flyttet til en anden adresse i Tommerup.

Oversigt

    Oversigt