Kvæg fra Oregaard slipper for slagterkniven - endnu

40 stk uerstatteligt ø-kvæg fra Oregaard slipper foreløbigt for at køre den tunge vej til slagteriet. Familien Benzon på Nordfyn har nemlig fået en kort udsættelse til at tilbagekøbe og redde kvæget fra slagtebænken.

-

40 stk uerstatteligt ø-kvæg fra Oregaard slipper foreløbigt for at køre den tunge vej til slagteriet. Familien Benzon på Nordfyn har nemlig fået en kort udsættelse til at tilbagekøbe og redde kvæget fra slagtebænken. Det skriver foreningen af Gamle Danske Husdyrracer i en pressemeddelelse. 

Kvæget skulle egentlig gå til slagtning i dag, men kreaturhandleren, der har købt kvæget fra den økonomisk trængte husdyrpark, har givet familien Benzon frist til efter påske med at tilbagekøbe dyrene.

I pressemeddelelsen beklager husdyrparkens støtteforening, at Fødevareminister Mariann Fischer Boel, har vendt ryggen til det hårdt trængte projekt.

Hvis kvæget skal forblive i husdyrparken, er det eneste realistiske håb nu, at fonde og virksomheder uden for landbruget kommer til undsætning, skriver foreningen.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt