Kvinde stukket med køkkenkniv af nabo

Politiet har anholdt en mand, som menes at have stukket sin nabo med en 20 centimeter lang kniv.

En 34-årig kvinde blødte voldsomt fra et knivstik i låret, da hun natten til fredag blev fundet på sofaen i en lejlighed på Fyn og siden kørt på hospitalet.

Politiet tror, at hun er blevet stukket af sin 26-årige nabo, som nu er anholdt og sigtet for forbrydelsen. Knivstikkeriet er fundet sted i hans lejlighed, der ligger på Nørregade i Glamsbjerg øst for Assens.

Politiet blev alarmeret af en nabo ved 00.30-tiden.

- Manden har tildelt kvinden et forholdsvist dybt knivstik i låret på cirka otte centimeter, fortæller vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi.

Hun er ifølge politiet tilsyneladende blevet stukket med en køkkenkniv, som er omtrent tyve centimeter lang. Den unge kvinde er ikke i livsfare, men hun blødte kraftigt fra knivsåret og er nu indlagt på hospitalet i Odense.

Det står endnu ikke fuldstændigt klart, hvad der er sket forud for knivstikkeriet. Men politiet har en mistanke, om at alkohol kan have noget med sagen at gøre. De to personer beskrives som drukkammerater.

- Vi har mistanke om, at der er spiritus involveret. Både kvinden og manden var berusede, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

Manden er nu anholdt og sigtet for grov vold.

Oversigt

    Oversigt