Lærere får travlt under konflikt

Selvom 3000 lærere på Fyn efter påske måske bliver lockoutet, og dermed ikke skal møde på arbejde, kan de ikke bare holde fri. Lærerne vil møde på skolerne, og har allerede nu arrangeret masser af aktiviteter efter påske.

Eleverne er her endnu - men tirsdag efter påske vil det være lærerne der står foran skolerne i Odense og fryser.

- Vi må naturligvis ikke komme ind på skolerne, men vi vil mødes udenfor. Der vil være forskellige aktiviteter, hvor vi mødes og drøfter situationen,siger formanden for Odense Lærerforening, Anne-Mette Kæseler Jensen.

For selvom 3000 fynske lærere fra 2. april ikke skal møde på arbejde, hvis lockouten bliver til virkelighed, så får de alligevel travlt. I Odense vil lærerne stå bag forskellige tilbud til både elever, forældre og bedsteforældre.

- Der vil mulighed for stump i Kongens Have, historisk byvandring, billedkunst på gadeplan, fisketure og stjerneløb i Kongens Have, siger lærerformanden.

Og hvis eleverne savner skolearbejdet, mens lockouten står på, vil lærerne stå klar uden for skolerne med lektiesedler.

- Det handler selvfølgelig om at vi over for forældrene vil signalere, at denne konflikt er meningsløs, og at vi mener, at må sætte sig ved forhandlingsbordet og finde en fælles løsning, siger Anne-Mette Kæseler Jensen.

Oversigt

    Oversigt