I det fynske folks tjeneste

Landsholds-spillere er utilfredse med Jan Pytlick

Ifølge Ann Grete Nørgaard ønskede en spiller på et evalueringsmøde, at den fynske landstræner Jan Pytlick skal fyres.

Allerede under kvindernes VM-slutrunde i håndbold i december var der utilfredshed at spore i den danske lejr, selv om det for første gang i ni år lykkedes at hente en slutrundemedalje i form af bronze.

Utilfredsheden er angiveligt stadig et tema i truppen, og den skulle gå på spilkoncept og taktiske dispositioner.

Ifølge BT fandt der 19. januar et møde sted, hvor Dansk Håndbold Forbund, Jan Pytlick og spillerne evaluerede slutrunden i Serbien.

Inden mødet holdt spillerne deres eget møde, hvor flere spillere ifølge avisen ønskede Jan Pytlick fyret. Det skulle dreje sig om Ann Grete Nørgaard, Mette Gravholt og Stine Jørgensen.

Førstnævnte afviser, at hun havde denne holdning, men hun indrømmer, at der er utilfredshed med træneren.

- Efter min opfattelse var der én spiller til det møde, som siger direkte, at hun vil have ham fyret, og jeg vil ikke fortælle, hvem det var.

- Jeg har haft en utilfredshed med Jan, men det kan jeg godt have uden at have sagt, at han skal fyres.

- Jeg sagde blandt andet på mødet, at det var et skridt frem og to tilbage, og jeg synes, at vi gav køb på vores koncept i forhold til den plan, der blev lagt før slutrunden, siger Ann Grete Nørgaard til BT.

Formanden for Dansk Håndbold Forbunds Eliteudvalg, Christian Hjermind, var med til mødet, men til BT afviser han at kommentere på, om en eller flere spillere ytrede ønske om at få træneren fyret.