Langeskov-firma solgt for 32 millioner

MedicoPack købt af SP Group med hovedsæde i Søndersø. 80 arbejdspladser følger med.

MedicoPack i Langeskov, der fremstiller eller støber plastprodukter til medicinalindustrien, er blevet overtaget af børsnoterede SP Group med base i Søndersø.

SP Group har givet 32 millioner kroner for Langeskov-virksomheden, der er købt af kapitalfonden The Enterprise Investment Fund, oplyser SP Group i en fondsbørsmeddelelse.

MedicoPack, der omsætter for cirka 100 millioner kroner, eksporterer 85 procent af sin omsætning og har kunder i 15 lande 

Langeskov-virksomheden beskæftiger cirka 80 ansatte og havde sidste år et overskud før skat på 7,6 millioner kroner.

MedicoPack har haft et par svære år og kom ud af 2014 med et underskud på 25 millioner kroner.

Virksomheden blev stiftet i 1968 som Haustrup Plast.

Torben Bruhn fortsætter som administrerende direktør for MedicoPack, mens SP Groups adm. direktør Frank Gad bliver ny bestyrelsesformand for virksomheden.

Ifølge SP Group styrker købet SP Groups position som en af de førende plastvirksomheder i det nordlige Europa. Købet giver SP Group nye produkter og services til medico kunder og adgang til en række nye interessante kunder. Sammenlægningen giver desuden visse omkostningssynergier, som det formuleres.

SP Group opjusterer derfor sine forventninger til omsætningen for hele året, så der nu forventes en omsætning i niveauet 1,4-1,5 milliarder kroner og et resultat før skat og minoriteter på 100 milllioner kroner.

 

Oversigt

    Oversigt