Lars Løkke trykkede fremtrædende bandeleder i hånden

Statsministeren hilste på en af Vollsmoses hårde kriminelle. Han anede det bare ikke, skriver han på Facebook.

Lars Løkke Rasmussen skriver nu åbent, at han er ked af, at han ikke vidste, at han hilste på en af Vollsmoses hårde kriminelle.

- Tidligere i dag havde jeg den meget begrænsede fornøjelse at hilse på lederen af en af de kriminelle bander, som skaber utryghed hvor de færdes og ødelægger så meget for så mange andre, skriver Statsministeren på sin Facebook-side.

Det var kort efter ankomsten til Vollsmose, at lederen af banden Black Army, Mohammed Daabas, trådte frem og smilende trykkede statsministeren i hånden.

- Goddag. Du taler med Mohammed Daabas. Du er velkommen her i Vollsmose, sagde Mohammed Daabas, mens det var åbenlyst, at rådmand Jane Jegind (V) godt vidste, hvem bandemedlemmet var, mens Lars Løkke Rasmussen skriver, at han missede en chance:

- Jeg er ked af, at han ikke gav sig til kende, for så havde jeg haft mulighed for at sige til ham, hvad jeg mener om ham. Han står i spidsen for en gruppe hårdkogte kriminelle som trækker et spor af vold, chikane og hård kriminalitet efter sig.

Politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen, Fyns Politi, var også i Vollsmose og hun er utilfreds med Mohammed Daabas håndtryk.

- Det er upassende. Han skulle blive væk og lade statsministeren se området, siger politidirektøren ifølge DR.

Lars Løkke Rasmussen var i Vollsmose, inviteret af Jane Jegind, som en optakt til regeringens fremlæggelse af en ny bandepakke.

Før besøget havde Lars Løkke Rasmussen bebudet, at han ville sætte en stopper for "hensynsløse kriminelle" i bydelen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt