I det fynske folks tjeneste

Lavine af forkerte lykønskninger til Anker

Odenses borgmester er tilsyneladende en populær mand på Facebook. Faktisk så populær, at hundredvis af venner søndag ønskede ham tillykke med fødselsdagen, selvom borgmesteren slet ikke havde fødselsdag.

- Tillykke med dagen, Anker, skrev en af borgmesterens mange venner på Facebook tidligt søndag morgen, og kort efter startede lavinen af lykønskninger.

Et par af borgmesterens næsten 5000 Facebook-venner forsøgte at skrive, at borgmesteren faktisk først har fødselsdag om en måned.

- Tankevækkende..... 1 skriver tillykke med fødselsdagen og straks følger 80 andre efter. En fjer blir hurtigt til 10 høns, skrev en ven allerede tidligt søndag.

Det forhindrede dog ikke de varme lykønskninger i at strømme ind hele søndagen fra både partikammerater, byrådskolleger og politiske modstandere.

- Kære anker tillykke med din fødselsdag. Selvom vi ikke politisk er enige, er du den bedste repræsentant for byen, skrev en ven.

Søndag aften forsøgte borgmesteren at stoppe lavinen af lykønskninger.

- Tak for alle de gode fødselsdagshilsner fra min facebookvenner..men men men det er altså først den 12 februar jeg fylder år. Jeg ved ikke hvad der har udløst lavine men dejligt alligevel, skrev Anker Boye selv søndag aften.

Men heller ikke et dementi fra borgmesteren selv fik dog stoppet lemminge-effekten af lykønskninger, som fortsat strømmer ind mandag morgen.

Anker Boye fylder 64 år 12. februar.

Anker Boye på Facebook