Letbane-direktør med i privat ejendomsselskab

Mogens Hagelskær træder ind i Boliggruppen Fyns bestyrelse. Selskabets ejer, der tror på letbane-effekt, har investeret stort i området i den sydøstlige del af Odense.

Mogens Hagelskær, direktør for Odense Letbane, er netop trådt ind i bestyrelsen for Boliggruppen Fyn A/S.

Selskabet, der er ejet af nyborgenseren Carsten Skov, har de seneste år købt projektejendomme op i den sydøstlige del af Odense i tiltro til, at Nyt OUH, SDU, Cortex Park og letbaneadgang vil gøre området uhyre attraktivt.

Boliggruppen, der også er aktiv i bl.a. Nyborg, har oplevet pæne vækstrater de seneste år og har netop afleveret sit hidtil bedste regnskab.

Før skat tjente firmaet sidste år 21 millioner kroner mod 13 millioner koner i 2015. Et resultat, som ledelsen forventer at kunne gøre lige så godt i indeværende år.

Egenkapitalen er på knap 84 millioner kroner.

Ud over Carsten Skov, sidder Jysk Fynske Mediers administrerende direktør Jesper Rosener, der også er medlem af letbanens bestyrelse,  og advokat Jesper Hauschildt med ved bordet i Boligruppen Fyn.

Sidstnævnte er formand for bestyrelsen.

Mogens Hagelskær oplyser til TV 2/Fyn, at han har orienteret letbanens bestyrelsesformand om den nye bestyrelsespost, og at han er opmærksom på, at iagttage habilitetskonflikter.

Oversigt

    Oversigt