Kampen minut for minut: OB's ti mand fightede 1-0-sejren hjem

OB tager tirsdag aften hjemme på EWII Park mod Randers, og med en sejr kan OB generobre den vigtige andenplads i gruppen.

Med en 1-0-sejr i Esbjerg rykkede AC Horsens i weekenden op over OB i nedrykningsspillet gruppe 1. Dermed ligger de gule fra Østjylland lige nu på den vitale andenplads, der sikrer en ny sæson i Superligaen - og endda en mulighed for at skulle spille europæisk fodbold i næste sæson.

Derfor står der meget på spil for OB, når de tirsdag aften får besøg af gruppens tophold fra Randers. Med en sejr og tre point kan Kent Nielsens OB-mandskab tage andenpladsen tilbage og slå et hul på to point ned til Horsens.

Og selv om der venter OB en vanskelig opgave mod et Randers-hold, der har genfundet sig selv efter en katastrofal periode uden hverken sejre eller scoringer, så er der grund til at lufte optimismen, vurderer TV 2/FYNs reporter på stadion. 

 

- Det var her på banen, at OB startede det flotte forår ved at besejre dagens modstander fra Randers med 3-0. Så de har gode minder om at møde det her Randers-mandskab fra en kamp, der ligesom kickstartede det her forår for OB, der har været et rigtig fornuftigt et af slagsen. OB har vel spillet noget af det bedste fodbold, i hvert fald hvad eksperterne siger, i flere år. Det er de takter, de skal forsøge at bygge videre på, siger Per Colstrup Vinkel.

OB - Randers starter klokken 18.15, og du kan følge kampen via livebloggen herunder:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt